Giccset ne!

 

Minden menyasszony az esküvője napján akar lenni a legszebb. Néha egyes menyasszonyok, annyira törekednek rá, hogy az ellenkező hatást érik el. Beletuszkolják testük, olyan fodros, pödrős, puffos, túlgyöngyözött, tele kövekkel, csipkés és fényes ruhába, lehetőleg még azzal is tetézik, hogy alakjukhoz nem illő fazont választanak. Nem beszélve a rengeteg pénz érő hajkoronáról, több kiló hajfixálóval, amelynek elkészítése több órát is igénybe vehet. Oh és és a mink, mely akár visszataszító is lehet a több ujjnyi vastagságával és intenzív árnyalataival, ne adj Isten ha még az esküvői fotók előtt még szét is folyik. Szükség van erre, hogy életünk legcsodálatosabb napján giccsként mondjuk ki a boldogító igent az oltár előtt?

Jó példa ként említenék olyan híres mennyegzőket, amely visszafogottságával keltett királyi pompát, egyszerűségükkel hívták fel magukra a figyelmet.

 

A svéd, Viktoria hercegnő ruhája már nem is lehetne letisztultabb. Ugye milyen szép?

Victoria princess cameobrac  _Best_Side

 

 

A sminket illetően inspirálódhatunk Diana hercegnétől, aki nem engedte, hogy természetes szépségét maszkírozzák. Natur sminket és vízálló szempilla spirált használt a nagy napon.

Diana princess

 

 

Kate Middleton esküvői frizura ként hullámos fürtöket viselt, melyek lágyan omlottak a vállára. Visszafogott stílusából adódóan egyértelműnek tekinthetjük.

Kate Middleton

 

 

Reklámok
Kategória: Főoldal, Menyasszonyoknak | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s